27 Haziran 2015 Cumartesi

Geceyi sarmısak koması ile geçirirken hızlısından bir Pinterest tarifi: Kabuklu taze patateslerimizi eşit boylarda irice dilimliyoruz, soğuk suda nişastanın dibe çöküp daha çıtır olması için bekletiyoruz, zeytinyağı ile iyice ovduktan sonra tek tek tepsiye diziyoruz, üstüne himalaya tuzu-karabiber ve sarmısak tozu ekleyip önceden yüksek ısıda ısıtılmış fırına 30-35 pişmek üzere tepsimizi sürüyoruz. Fırından çıkarmamıza 5 dakika kala ince kıyılmış reyhan ve bol miktarda rende parmesanı da patateslerin üstüne ekip tepsimizi tekrar fırına sürüyoruz. Tepsiyi fırından çıkarınca dilerseniz bir miktar daha parmesan ilave edebilirsiniz. Dikkat edin benimki sarmısak tozunu fazla kaçırıp kokusuyla bile kafa bulmayın :D Afiyet olsun 🙆🏻 #shukineshu #sofrabasi #yemek #tarif


via Instagram http://ift.tt/1ebdd4b

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder