25 Nisan 2016 Pazartesi

Son dönemde iç rahatlığıyla protein tüketmek için işe evden yemek taşımaya geri dönünce her gün aynı şeyleri yemeye başladım, eh haliyle bu da fazlasıyla sıkıcı. Bugün farklı birşeyler deneyeyim derken öğle yemeğinde omlet için kuru et, soğan ve kestane mantarı ile hazırladığım harcın artanını dolapta kalan o efsane siyez bulguru ile yapılmış pilav ile harmanladım ve yoğurt üstünde servis yaptım 👌🏻 Totalde 2 çorba kaşığı bulgur, 1,5 çorba kaşığı yoğurt ve 1,5 çorba kaşığı kadar da kuru etli harç var. Omlet olarak da bulgurla da süper oldu. Köfte yerine de çok leziz bir alternatif oldu 👌🏻 #shukineshu #tavsiye #tüpmideliyetavsiyeler #tüpmide #tüpmideameliyatı #tüpmidesonrasıbeslenme #bariatrikcerrahi #obezitecerrahisi #istanbulbariatrics #gastricsleeve #beslenme #sağlık #yaşam


via Instagram http://ift.tt/21cAcPq

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder